AKTUELT

Du kan abonnere på nyhedsbrevet "Nyt fra DCE". Det orienterer om nye rapporter og andre publikationer fra DCE og om ny forskning og viden om naturen og miljøet i dansk, grønlandsk og europæisk sammenhæng. Tilmeld dig Nyt fra DCE.

10.02.2017 |

Nyt initiativ skal sikre bæredygtig udvikling i havet

Havet giver et stort potentiale for vækst, men det er vigtigt, at udnyttelsen sker på en bæredygtig måde. Det skal projektet SeaStatus sikre.

08.02.2017 |

Fremtidens hede har plads til et rigere plante- og dyreliv

Forskere fra Aarhus Universitet og KU vil undersøge om blandt andet vildtgræsning og myrer kan være med til at skabe en mere varieret hede.

30.01.2017 |

Opdaterede beregninger af kvælstofudvaskningens fordeling på hovedvandoplande

Den samlede udvaskning er uændret, men nogle marker var placeret forkert i det materiale, som blev anvendt til beregning af fordelingen af kvælstofudvaskning mellem hovedvandoplande.

26.01.2017 |

Ny målestation for luftforurening i Hvidovre

Målestation skal måle forureningen af partikler fra brændeovne

24.01.2017 |

Naturens kommunale Danmarkskort

Hurtigt overblik over den danske natur med nyt Naturkapitalindeks

tor 02 mar
13:00-15:00 | Van der Valk Airporthotel Düsseldorf, Germany
Successful R&I in Europe 2017 - 8th European Networking Event
The conference invites researchers and entrepreneurs from North Rhine-Westphalia and regions in Europe and beyond to find new research and innovation (R&I) partners for Horizon 2020 projects.
fre 17 mar
08:45-15:00 | Department Chemistry, Aarhus University
Novo Nordisk-ST Symposium
Novo Nordisk and ST will be hosting a symposium at Aarhus University with focus on scientific topics for joint collaboration.
tor 30 mar
09:00-14:00 | Herning
Coast to Coast Climate Challenge Kick off
Vær med i Herning når Region Midtjylland markerer den 90 mio.kroner store satsning på klimatilpasning
tor 30 mar
09:30-17:00 | Aarhus Universitet, Roskilde
Kursus i luftforureningsmodellen OML-Multi 6
OML-Multi er et program til beregning af spredning af luftforurening. Det bruges bl.a. i forbindelse med miljøgodkendelse af husdyrbrug og Miljøstyrelsens Luftvejledning.