AKTUELT

Du kan abonnere på nyhedsbrevet "Nyt fra DCE". Det orienterer om nye rapporter og andre publikationer fra DCE og om ny forskning og viden om naturen og miljøet i dansk, grønlandsk og europæisk sammenhæng. Tilmeld dig Nyt fra DCE.

08.06.2018 |

DCE offentliggør årsberetning for 2017

Årsberetningen fortæller om den brede vifte af forskningsbaseret rådgivning og overvågning inden for miljø og natur fra Aarhus Universitet.

Foto fra vildtkamera fra den 3. oktober 2017, der viser fem ud af de otte danskfødte ulvehvalpe i Vestjylland. Foto: Thomas Boesdal, Søren Krabbe, Jonas Siim Jensen, Mads Skamris, Naturhistorisk Museum, Aarhus & Aarhus Universitet.

01.06.2018 |

Danske ulvehvalpe udvandrer til Tyskland

Der er nu fundet spor efter tre af de danskfødte ulvehvalpe i Tyskland. Én er død efter påkørsel.

25.05.2018 |

Nyt notat om problemulve

Oversigt over definitioner og regulering af problemulve i andre lande.

18.05.2018 |

Et Arktis i forvandling kræver planlægning

Øget skibstrafik, mindre fangst, flere turister, vildere vejr med flere ulykker til følge og invasion af nye arter. Det er nogle af de problemer, Grønland står over for i fremtiden. En ny rapport giver nu gode råd til at håndtere forandringerne.

18.05.2018 |

Ny model viser, hvordan vindmøllebyggeri til havs påvirker marsvin

Energiselskaber og myndigheder har fået et nyt værktøj til at forudsige, hvordan byggeri af havvindmølleparker påvirker havets pattedyr.

man 18 jun
08:30-16:00 | Nyborg, Denmark
EUTRO2018 Symposium
The 4th International Symposium on Research and Management of Eutrophication in Coastal Ecosystems (EUTRO 2018) will take place 18-20 June 2018 in Nyborg, Denmark.