AKTUELT

Du kan abonnere på nyhedsbrevet "Nyt fra DCE". Det orienterer om nye rapporter og andre publikationer fra DCE og om ny forskning og viden om naturen og miljøet i dansk, grønlandsk og europæisk sammenhæng. Tilmeld dig Nyt fra DCE.

16.08.2017 |

Nye spor efter oddere fundet på Sjælland

Forskere har fundet spor af oddere på Sjælland ved hjælp af DNA-analyser.

Igen i år er udbyttet af rådyr faldet

16.08.2017 |

Udbyttet falder, men flere invasive arter bliver nedlagt

Den nye vildtudbyttestatistik fra jagtsæsonen 2016-17 er landet. Resultaterne vidner om fortsat nedgang i antallet af skudt vildt.

08.08.2017 |

Menneskeskabte søer er i god tilstand

Udtjente grusgrave får nyt liv som velfungerende biotoper.

I Aarhus midtby stammer størstedelen af den lokale luftforurening fra byens trafik. Den største forureningskilde i byen er fyring med brændeovne.

03.07.2017 |

Lokal luftforurening koster Aarhus Kommune 20.000 sygedage om året

Ny rapport beskriver sammenhængen mellem luftforurening i Aarhus Kommune, borgernes helbredstilstand og de samfundsmæssige omkostninger.

30.06.2017 |

DCE offentliggør årsberetning for 2016

Årsberetningen fortæller om den brede vifte af forskningsbaseret rådgivning og overvågning inden for miljø og natur fra Aarhus Universitet.

tor 24 aug
10:00-16:00 | Kurhotel Skodsborg
Miljøøkonomisk Konference 2017
Der er nu åbnet for tilmelding til den Miljøøkonomiske Konference 2017, som afholdes på Kurhotel Skodsborg den 24. og 25. august.
tir 29 aug
16:30-18:00 | Aarhus
Informationsmøde om ErhvervsPhD ved DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi
DCE – Nationalt Center for Miljø og Energi, Aarhus Universitet inviterer til informationsmøde vedr. muligheden for at gennemføre et kombineret erhvervsrettet forskningsprojekt og en PhD-uddannelse i et samarbejde mellem en virksomhed/offentlig institution og et universitet.
man 04 sep
16:30-18:00 | København
Informationsmøde om ErhvervsPhD ved DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi
tor 02 nov